Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)12g3.7kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaatti 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g28g20kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g97kcal3g4.6g2.2g2.6g
Valittu annoskoko106g49kcal1.5g2.3g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g24kcal0.8g1.2g0.6g0.7g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521