Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Hermesetas -neste1.6g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 23g92kcal10.6g6.7g1.7g3.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7.8g45kcal1.7g1.6g4g0g
Maitorahka, Valio, 0,339g25kcal4.3g1.6g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g601kcal37.8g20.2g40.6g8.2g
Valittu annoskoko106g300kcal18.9g10.1g20.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna53g150kcal9.5g5.1g10.2g2.1g
Arvot/100g100g285kcal17.9g9.6g19.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667