ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu7.8g2.2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi31g43kcal6.4g0g1.9g0g
Amerikan pekoni 1viipale6.6g21kcal0.8g0g2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g5.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g10g14kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g216kcal16.8g17.8g8.4g1g
Valittu annoskoko106g108kcal8.4g8.9g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g54kcal4.2g4.5g2.1g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8g8.4g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399