Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g50g90kcal9.5g0g6g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)22g55kcal4.4g0.1g3.7g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g2.9kcal0.2g0.4g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)10g9kcal1.7g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g335kcal33.6g1.6g21.2g0.2g
Valittu annoskoko106g167kcal16.8g0.8g10.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g84kcal8.4g0.4g5.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.9g0.8g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398