Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.8g14kcal0g3.5g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g19g19kcal2.6g0.3g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Sieni tatti, hapero 38g10kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g162kcal7.6g13.2g8g1.6g
Valittu annoskoko106g81kcal3.8g6.6g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g41kcal1.9g3.3g2g0.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234