Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g26g74kcal1.2g8.2g3.9g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g16g27kcal3.9g0.1g1.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow10g19kcal0.1g0.6g1.8g0g
Pesto Rosso, Barilla5.2g17kcal0.2g0.6g1.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g5.2g15kcal1.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g322kcal14.8g22.4g19.2g4.2g
Valittu annoskoko106g161kcal7.4g11.2g9.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna53g81kcal3.7g5.6g4.8g1.1g
Arvot/100g100g152kcal7g10.6g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058