Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Muna, annos 60g9g8.2kcal0.7g0.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 42g15kcal0.1g3g0g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.2g19kcal1.2g0.2g1.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g62kcal0g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g550kcal6.2g70.6g26g2.4g
Valittu annoskoko106g275kcal3.1g35.3g13g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g138kcal1.6g17.7g6.5g0.6g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107