Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g10g35kcal5.3g3g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g63g17kcal0.8g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g136kcal12.8g12.6g2.8g1.8g
Valittu annoskoko106g68kcal6.4g6.3g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g34kcal3.2g3.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630