Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 21g8.2kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Karpalo 22g7.1kcal0.1g0.8g0.2g0.7g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow11g36kcal1.3g7.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g102kcal3g19.2g1g2.4g
Valittu annoskoko106g51kcal1.5g9.6g0.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g26kcal0.8g4.8g0.3g0.6g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832