Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 22g6.1kcal0.3g0.9g0g0.5g
Hirvenliha 18g20kcal3.7g0g0.5g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 6.9g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g81kcal8.4g4g2.6g1.6g
Valittu annoskoko106g40kcal4.2g2g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g20kcal2.1g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881