Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 15g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Katkarapu, rainbow68g68kcal15.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g175kcal32.8g3.4g3g0.8g
Valittu annoskoko106g87kcal16.4g1.7g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g44kcal8.2g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889