Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 10g23kcal1.6g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g236kcal19g3.2g16.4g1g
Valittu annoskoko106g118kcal9.5g1.6g8.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal4.8g0.8g4.1g0.3g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667