Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Lanttu 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)15g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.6g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g82kcal9.6g5.8g1.4g2g
Valittu annoskoko106g41kcal4.8g2.9g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna53g21kcal2.4g1.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.7g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280