Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi28g39kcal5.3g0g2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)28g7kcal0.3g1.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)3.5g15kcal0.2g2.3g0.6g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.1g3.9kcal0g1g0g0g
Lasagnelevy Rainbow5.8g21kcal0.8g4.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g175kcal13.4g18.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko106g87kcal6.7g9.1g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g44kcal3.4g4.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g82kcal6.3g8.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142