Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g82kcal0.2g19g0g0.6g
Valittu annoskoko106g41kcal0.1g9.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna53g21kcal0.1g4.8g0g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516