Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino14g48kcal3.2g7.5g0.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 18g26kcal2.6g3.1g0.2g0.7g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g22g24kcal0.7g0.7g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 15g16kcal0.5g2.7g0.2g0.4g
Raejuusto, Milbona, Lidl18g16kcal2.8g0.4g0.3g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g312kcal22.2g29.6g11.4g4g
Valittu annoskoko106g156kcal11.1g14.8g5.7g2g
Annoskoko puolitettuna53g78kcal5.6g7.4g2.9g1g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347