Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Korianteri, annos 10g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g149kcal4g9g9.4g4.2g
Valittu annoskoko106g75kcal2g4.5g4.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna53g37kcal1g2.3g2.4g1.1g
Arvot/100g100g71kcal1.9g4.3g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280