Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8.6g11kcal1.1g0g0.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g332kcal32.2g2.2g21.6g0.4g
Valittu annoskoko106g166kcal16.1g1.1g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g83kcal8.1g0.6g5.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816