Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g300g75kcal3.3g15g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g38g13kcal1.5g1.3g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 180g249kcal33.8g0g12.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g711kcal79g32.8g29g3.4g
Valittu annoskoko1050g356kcal39.5g16.4g14.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna525g178kcal19.8g8.2g7.3g0.9g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994