Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g250g545kcal24.5g100.5g4.5g21g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Salsa medium (Rainbow)167g42kcal1.8g7.2g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g33g47kcal1g1.3g4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman200g400kcal44g2g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2816kcal221.4g237.8g102.8g52.8g
Valittu annoskoko1050g1408kcal110.7g118.9g51.4g26.4g
Annoskoko puolitettuna525g704kcal55.4g59.5g25.7g13.2g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225