Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 500g710kcal87.7g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 156g67kcal0.6g6.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1973kcal181.8g38.8g111.2g10.6g
Valittu annoskoko1050g987kcal90.9g19.4g55.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna525g493kcal45.5g9.7g27.8g2.7g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282