Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.7g0.2g0.5g
Soijakastike 95g57kcal4.9g9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Fariinisokeri26g107kcal0g26.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g26g50kcal0g11.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g53g19kcal0.3g1.2g0.6g1.5g
Kuhafile, raaka701g505kcal113.6g0g4.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g310kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2185kcal240.8g114.4g82.2g7g
Valittu annoskoko1050g1092kcal120.4g57.2g41.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna525g546kcal60.2g28.6g20.6g1.8g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833