Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 350g393kcal73.9g0g10.5g0g
Porkkana 219g71kcal1.4g12.1g0.4g5.6g
Peruna, uusi 175g136kcal3g28.1g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 175g71kcal0.9g4.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1412kcal161.8g101.4g23g19g
Valittu annoskoko1050g706kcal80.9g50.7g11.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna525g353kcal40.5g25.4g5.8g4.8g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706