Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g50g14kcal0.6g2.4g0g0.8g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Pirkka luomu tomaattimurska625g187kcal8.7g40.6g3.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g112g247kcal25.9g1.1g15.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 125g284kcal17.5g2.1g22.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Spagetti 87g286kcal8.9g58.1g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2365kcal124.8g212.2g118.6g7.8g
Valittu annoskoko1050g1182kcal62.4g106.1g59.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna525g591kcal31.2g53.1g29.7g2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304