Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)83g46kcal15.8g3.3g3.3g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 83g249kcal15g1g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g896kcal69.2g63.4g54.2g23.2g
Valittu annoskoko1050g448kcal34.6g31.7g27.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna525g224kcal17.3g15.9g13.6g5.8g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536