Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1712g2911kcal171.2g171.2g171.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)1027g277kcal13.4g49.3g2.1g17.5g
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g235kcal7g47.9g0.8g2.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3425g1199kcal54.8g236.3g3.4g47.9g
Vesi, vesijohtovesi 2055g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 480g233kcal5.7g45.5g0.9g7.6g
Sinappi 110g144kcal4.8g15.5g6.6g1.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 1027g205kcal7.1g30.8g1g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11799kcal530.2g1193.8g528g195g
Valittu annoskoko10000g5900kcal265.1g596.9g264g97.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2950kcal132.6g298.5g132g48.8g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174