Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3422g722kcal41.1g116.3g6.8g71.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g494g138kcal3g29.4g1g12.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3042g6921kcal577.9g0g517.1g0g
Sipuli 1141g345kcal14.3g54.8g2.3g19.4g
Vesi, vesijohtovesi 1901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16253kcal1272.6g401g1054.4g207.4g
Valittu annoskoko10000g8127kcal636.3g200.5g527.2g103.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4063kcal318.2g100.3g263.6g51.9g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704