Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1422g1223kcal44.1g62.5g85.3g0g
Katkarapu, rainbow6397g6397kcal1471.2g0g57.6g0g
Sipuli (kuorittu)1777g480kcal23.1g85.3g3.6g30.2g
Tilli, tuore 355g106kcal13.1g3.2g2.8g7.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g36g60kcal2.8g11.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16532kcal3108.6g324.8g299g75.4g
Valittu annoskoko10000g8266kcal1554.3g162.4g149.5g37.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4133kcal777.2g81.2g74.8g18.9g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889