Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3192g648kcal19.1g121.3g9.6g44.7g
Kananmuna kuoreton 5851g8347kcal731.4g17.6g599.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 957g2166kcal153.2g4.8g172.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22321kcal1807.4g287.4g1563.2g89.4g
Valittu annoskoko10000g11160kcal903.7g143.7g781.6g44.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5580kcal451.9g71.9g390.8g22.4g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667