Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 337g61kcal1.9g8.4g1.3g2.4g
Herkkusieni säilyke 112g19kcal2.4g0.2g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.23g79kcal3g15.3g0.5g0.9g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi11g37kcal0.5g1.7g3.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 169g502kcal31.3g4.2g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1538kcal80g66.2g103.2g15.6g
Valittu annoskoko1053g769kcal40g33.1g51.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna527g385kcal20g16.6g25.8g3.9g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038