Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis140g157kcal30.8g0g4.2g0g
Herne kuivattu 175g528kcal31.3g84.8g1.7g18.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g3.5g8.7kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2107g1460kcal126g173.2g19.2g39g
Valittu annoskoko1054g730kcal63g86.6g9.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna527g365kcal31.5g43.3g4.8g9.8g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110