Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.4g0.2g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Hirvikäristys219g328kcal43.7g0g13.1g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 87g90kcal3g15.7g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2107g1153kcal101.6g98.6g29g13g
Valittu annoskoko1054g577kcal50.8g49.3g14.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna527g288kcal25.4g24.7g7.3g3.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799