Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g234g437kcal46.7g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Maizena maissitärkkelys12g41kcal0.1g10.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g184g607kcal29.4g114g3.7g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2107g2400kcal164.2g286.8g64.8g32g
Valittu annoskoko1054g1200kcal82.1g143.4g32.4g16g
Annoskoko puolitettuna527g600kcal41.1g71.7g16.2g8g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296