Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 188g24kcal2.1g1.8g0.4g2.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g125g25kcal0.8g4.8g0.4g7.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kurkku 125g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g232g440kcal57.9g0g23.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g172g103kcal0.7g25.7g0.2g2.4g
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g1647kcal160.8g76.2g77.2g28.8g
Valittu annoskoko1055g824kcal80.4g38.1g38.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna528g412kcal40.2g19.1g19.3g7.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340