Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g100g352kcal52.9g30.3g0.8g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Oliiviöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g624g169kcal8.1g26.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g1352kcal127.8g127.8g29.4g16.4g
Valittu annoskoko1055g676kcal63.9g63.9g14.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna528g338kcal32g32g7.4g4.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630