Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste135g35kcal1.2g6.5g0.4g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.5g12kcal0.6g0.5g0.8g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Kukkakaali, tuore135g27kcal2.4g3g0.4g2.4g
Chili paprika punainen4.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g590kcal47.4g42.2g23.8g16.8g
Valittu annoskoko1055g295kcal23.7g21.1g11.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna528g147kcal11.9g10.6g6g4.2g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876