Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton158g169kcal36.4g0g2.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Lanttu 45g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Juuriselleri 11g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka113g39kcal3.1g5.3g1.1g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g4.5g9kcal0.2g1.1g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.5g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)45g158kcal5.8g31.4g0.9g1.4g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2111g924kcal95g96.8g16.8g12.2g
Valittu annoskoko1055g462kcal47.5g48.4g8.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna528g231kcal23.8g24.2g4.2g3.1g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095