Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi422g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.4g24kcal0.8g1.5g1.6g0g
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Keittojuures, Pirkka225g56kcal2.3g10.1g0.7g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g113g169kcal22.8g0g9g0g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g650kcal58.6g50.8g23.8g11.8g
Valittu annoskoko1055g325kcal29.3g25.4g11.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna528g163kcal14.7g12.7g6g3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139