Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 487g570kcal84.1g0g25.8g0g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Korppujauho 37g137kcal3.9g28g0.4g2g
Kananmuna 50g(kpl)120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 225g798kcal4.2g6g85.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g75g674kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g4728kcal213.6g79.6g395g7.8g
Valittu annoskoko1056g2364kcal106.8g39.8g197.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna528g1182kcal53.4g19.9g98.8g2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095