Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 24g87kcal7.9g12.9g0.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g49g151kcal8.8g20g3.9g8.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 61g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Sokeri 83g337kcal0g82.9g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.9g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Hiiva 24g18kcal3.2g0.3g0.1g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai415g1452kcal49.8g294.6g8.7g12.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss61g195kcal1.8g43.3g0.4g5.9g
Mantelirouhe, 1 rkl20g113kcal4.1g1g9.9g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl49g439kcal0g0g48.8g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g5820kcal170.2g915.2g159.6g64.4g
Valittu annoskoko1056g2910kcal85.1g457.6g79.8g32.2g
Annoskoko puolitettuna528g1455kcal42.6g228.8g39.9g16.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103