Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g112g437kcal0.2g108.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1070kcal31.8g218.2g3.7g10.9g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g5756kcal113.8g727.4g260.8g38g
Valittu annoskoko1056g2878kcal56.9g363.7g130.4g19g
Annoskoko puolitettuna528g1439kcal28.5g181.9g65.2g9.5g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257