Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai207g724kcal24.8g146.9g4.3g6.2g
Sokeri 203g824kcal0g202.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g71kcal3.5g2.1g4.1g5.8g
Voi 119g866kcal1.4g0.5g97g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)159g89kcal13.5g8g0.3g0g
Pätkis, 18g86g421kcal3.1g52.4g21.5g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.5g0g
Taloussuklaa, Fazer80g410kcal3.1g44.6g23.9g4.2g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g7820kcal133.4g929.4g393.8g32.4g
Valittu annoskoko1056g3910kcal66.7g464.7g196.9g16.2g
Annoskoko puolitettuna528g1955kcal33.4g232.4g98.5g8.1g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319