Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g573g630kcal45.8g114.5g0g28.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 402g157kcal4.1g28.3g0.8g10.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g400kcal0g0g45.2g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Riisijauhoseos, gluteeniton 30g105kcal0.8g24.3g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2604kcal102.4g337.2g92.6g80.6g
Valittu annoskoko1056g1302kcal51.2g168.6g46.3g40.3g
Annoskoko puolitettuna528g651kcal25.6g84.3g23.2g20.2g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390