Kaalikeitto

Kuullota kaalit rasvassa.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat, anna kiehua.

Ruskista jauheliha.

Lisää jauhelihaan sipulit ja mausteet.

Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon.

Anna kiehua vielä vartin verran.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 704 grammaa

Piipaa77

Piipaa77 sanoi...

8 annosta on karkea arvio, itse söisin tuosta satsista varmaan useamminkin :)

tiistai 07.05.2013 klo 14:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g3.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste75g19kcal0.7g3.6g0.2g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g969kcal48g78.8g49.6g23g
Valittu annoskoko1056g484kcal24g39.4g24.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna528g242kcal12g19.7g12.4g5.8g
Arvot/100g100g46kcal2.3g3.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358915