Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 747g4812kcal105.4g25.4g455.8g130.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g50g110kcal2.3g24.4g0.3g19.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g159g491kcal0g122.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g10825kcal215.4g345g912.2g301.4g
Valittu annoskoko1056g5412kcal107.7g172.5g456.1g150.7g
Annoskoko puolitettuna528g2706kcal53.9g86.3g228.1g75.4g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195