Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 533g85kcal4g10.7g0.5g10.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Nokkonen 21g9kcal1.3g0.3g0.1g0.9g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.3g14kcal0.7g0.6g1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g107g18kcal1.7g2.9g0g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g658kcal20.2g51.4g36.6g34g
Valittu annoskoko1056g329kcal10.1g25.7g18.3g17g
Annoskoko puolitettuna528g164kcal5.1g12.9g9.2g8.5g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738