Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys1212g1575kcal242.3g0g72.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g454kcal0g0g50.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g346kcal10.3g70.7g1.2g3.5g
Vesi5048g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi56g156kcal5g3.9g12.8g0.1g
Pakaste vihanneksia2524g1010kcal75.7g138.8g25.2g75.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1010g2827kcal191.8g0g222.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12735kcal1050.2g426.8g769g158.6g
Valittu annoskoko10000g6368kcal525.1g213.4g384.5g79.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3184kcal262.6g106.7g192.3g39.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298