Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.7g2.1g2.4g
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g224g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g523kcal31.5g2.1g43.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima42g164kcal12.2g0g12.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 175g242kcal32.8g0g12.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2114g2476kcal161.4g47.6g182g13.6g
Valittu annoskoko1057g1238kcal80.7g23.8g91g6.8g
Annoskoko puolitettuna529g619kcal40.4g11.9g45.5g3.4g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945