Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g72g113kcal15.7g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 120g66kcal1.9g15.8g0.2g1g
Sieni tatti, hapero 12g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk6g2.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali36g7.6kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3g5kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g513kcal39.2g47.2g18.4g9g
Valittu annoskoko1057g256kcal19.6g23.6g9.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna529g128kcal9.8g11.8g4.6g2.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936