Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)313g344kcal71.9g0g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 163g57kcal7.5g3.2g0.5g4.1g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Herkkusieni 50g8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g50g42kcal2.1g9.5g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g19g13kcal1.5g1.5g0.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g1361kcal175.6g58.6g45g19.2g
Valittu annoskoko1058g680kcal87.8g29.3g22.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna529g340kcal43.9g14.7g11.3g4.8g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375